Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Drivtømmerværker til kunstnerhus på Tysk'havnen

3 dekorative værker af drivtømmer; en sværdfisk, et surfboard, og en stump af et godt udvasket fyrretræsbræt, lavet til vores eget kunstnerhus på Tysk'havnen, hvor værkerne nu bidrager med lidt stoflighed og strandvibe.

Drivtømmerværker til kunstnerhus på Tysk'havnen

Efter at have leveret en række værker af drivtømmer til Esmark Feriehusudlejning i efteråret 2022, er jeg begyndt at samle strandfund og træ vasket op på stranden flere gange ugentligt; en praksis, der selvfølgelig også giver sig udslag i at jeg løbende skaber en række mindre værker hvor strandfundene indgår.

Et stump drivtømmer har også fundet plads over køkkenbordet.

At arbejde med træ der har ligget i havet i måske mange måneder, og kan have rejst adskillige hundrede til tusind kilometer ér specielt. Du får et glimt af en større historie, og fornemmer en dybde og en autenticitet du aldrig finder i nyt savværkstræ.

Værkerne hér er lavet til vores eget kunstnerhus på Tysk'havnen.

Kunne du tænke dig noget tilsvarende i dit eget hjem eller feriehus, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du kan også altid kigge ind, og få en kop kaffe og en uforpligtende snak i mit værksted på Tysk'havnen 12 ♻️🐚 Jeg hjælper gerne.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.