Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Håndudskåren, håndmalet skiltning til lokalt supermarked

En vægmonteret velkomsthilsen til vores lokale SPAR på Parallelvej, lavet af forhåndenværende materialer der matcher interiøret og dekorationerne i supermarkedets nye, store blomsterafdeling.

Håndudskåren, håndmalet skiltning til lokalt supermarked

I forlængelse af opgaven med at lave interiør til den nye blomsterafdeling i vores lokale SPAR, blev jeg bedt om at lave et forslag til en velkomst på væggen modsat hovedindgangen.

Det var oplagt at lade materialevalget fra de forskellige podier og diske gå igen, for på den måde at skabe en sammenhæng i tingene. Samtidig var jeg selvfølgelig nødt til at lave noget der er så tilpas enkelt at budskabet træder frem, og det ikke bare bliver ren dekoration.

SPAR-kædens logo, i en vægmonteret version snedkereret af gamle brædder.

Laserudskårne og cnc-fræsede løsninger kan være super smukke, men er i sagens natur også . . . . perfekte. I modsætning hertil, er én af grundene til at vælge håndudskåren og håndmalet skiltning ofte et ønske om en løsning med lidt mere personlighed.

Da jeg havde skåret SPAR logoet ud af det laminerede panel til projektet her, blev jeg faktisk enig med mig selv om at twiste det en smule mere med stiksaven, netop for at tilføje noget uperfekt.

På samme måde er enkelte af bogstaverne også bevidst savet i en tiltet vinkel, fordi det når helheden samles er med til at skabe noget kant og karaktér.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, eller at få lavet et konkret udkast til dit eget projekt er du mere end velkommen til at tage kontakt.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.