Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Palleskilte til kunstnerboligen ART 56°

2 opretstående skilte af EUR-paller, beregnet til palleplakater for de skiftende kunstnere, der hen over sommersæsonen har fået tildelt 14 dages ophold i Holmsland Klit Turistforenings kunstnerbolig på Tysk'havnen i Hvide Sande.

Palleskilte til kunstnerboligen ART 56°

EUR-paller er på mange måder fantastiske byggeklodser. Så selv om man selvfølgelig kan diskutere hvor kønt det ser ud når de stripses sammen og bruges som skilte i bukke eller trekantopstillinger, er selve idéen om at lave plakater i pallestørrelse ikke dum; det kan tværtimod danne basis for en både billig og robust udendørsskiltning.

Skiltene hér er lavet for Holmsland Klit Turistforening, der i kunstnerboligen ART 56° inviterer udøvende kunstnere på 14 dages ophold, med den forpligtelse at de fra søndag til torsdag skal holde atelieret åbent for besøgende, 12:00 - 16:00.

Et af skiltene fotograferet i modlys, med den lange Tysk'havnskaj i baggrunden,

For at gøre det så enkelt som muligt, har jeg valgt at samle 2 paller i en ret vinkel, hvor den opretstående er beklædt på sider og top. Konstruktionen er tung som bare pokker, og kommer ikke til at vælte uanset hvor meget det så blæser. Til gengæld kan skiltene nemt transporteres med en palleløfter eller en truck.

Topskiltene er begge lavet som surfboards af gammelt egetræ, påmalet "ART 56°" og en retningsanvisning på begge sider.

ART 56° er (endnu) et super fedt initiativ fra Holmsland Klit Turistforening, og er du i nærheden af Tysk'havnen i sommerhalvåret, kan jeg varmt anbefale dig at besøge den aktuelle kunstner. Du er selvfølgelig samtidig mere end velkommen til at kigge ind på mit værksted på Tysk'havnen 12 ♻️🔥🛠️

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.