Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image

Kunst & dekoration

Dagsaktuelt udvalg af de forskellige værker i genbrugstræ, drivtømmer og andet, jeg i øjeblikket har til salg. Der er tale om håndtilvirkede, unikke værker, der alle bærer min personlige signatur.

Bemalet drivtømmer

Forskellige stykker drivtømmer, gamle paunebrædder og lignende, malet op med citater og motiverende ord. Ligger som regel inde med et større udvalg.

Fra DKK 400,-

Scrapfisk

Fisk af bemalet pallerammetræ, med øjne af gamle flor. Størrelsen er omkring 40 x 25 centimeter.

Per styk DKK 900,-

Scrapfisk

Fisk af patineret palleramme- og emballagetræ, med øjne af brugte gummirubber. Måler 40 x 25 centimeter. Kan købes hos West Coast Collection.

Per styk DKK 660,-

Æ jumbofisk

Væghængte vægfisk af 111 år gammelt bolværkstræ, med spor af både jernsøm og pæleorm. Øjnee af tværdelt trawlflåd. Måler ungefähr 75 x 50 centimeter.

Fra DKK 2.000,-

Æ paun'fisk

Oprette fisk monteret på kuber af scrappet konstruktionstræ. Fiskene er lavet af gamle paunebrædder og bolværkstræ, med øjne af gummistykker fra gamle trawlliner.

Fra DKK 1.000,-

Tysk'havnsstager

Fyrfadsstager af gammelt bolværkstræ fra Tysk'havnskajen. Eksklusivt hos West Coast Collection.

DKK 196,- (2 lys), DKK 256,- (3 lys) og DKK 316,- (4 lys)

Hvide Sande-longboard

Et knap 90 centimeter bredt og 18 centimeter højt longboard af gamle gulvbrædder fra en ejendomsrenovering i Søndervig. Kan købes hos West Coast Collection.

DKK 750,-

Emnerne kan afhentes i Hvide Sande, eller alternativt leveres eller sendes med fragtmand. Betaling via bankoverførsel, netto kontant. Kontakt mig direkte for nærmere aftale.