Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Interiør, møbler og vægkunst skabt af genbrugstræ

OBS. : Da jeg per 1. juni 2024 er blevet ansat som handelskoordinator for hvidesande.by, lukker jeg ned for de håndværksmæssige opgaver i regi af genarbejd, for fremover at fokusere 100% på de mere kunstneriske og kreative projekter i eget navn 💚🌍

Interiør, møbler og vægkunst skabt af genbrugstræ

Om genarbejd

Som navnet antyder, er min idé med værkstedet og virksomheden genarbejd at gentænke måden vi typisk arbejder, og genanvende materialer hvor det er muligt og giver mening.

På sitet her kan du se en del af det interiør, og de kunstværker, møbler og byggeprojekter jeg har lavet eller været involveret i. Er der noget, du er i tvivl om, eller vil du bare gerne have en snak om en konkret udfordring eller opgave er du mere end velkommen til at tage fat i mig.

Er du nysgerrig på mine malerier, kan du se min malerkunst på www.christianestrup.com, hvor du også kan følge mine blogindlæg, og blive klogere på hvem jeg ér.

Eller læs reportageportrættet skrevet af Lotte Kristiansen i 2023-udgaven af White Sands magasinet (fra side 6 og frem).

Mit værksted ligger centralt på den gamle Tysk'havn, midt blandt gamle redskabsskure.

Og lige for god ordens skyld:

Bare fordi jeg arbejder i genbrugsmaterialer, er mine løsninger ikke nødvendigvis billige. Det, der er sparet på materialer, løber oftest på i arbejdstid. Forvent til gengæld at du får både autenticitet og personlighed for alle pengene ♻️🔥🛠️

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.