Inspireret til at vælge noget andet end standard?

Verden forandrer sig, og uanset hvad, er vi er nødt til at finde nye modeller for hvordan vi lever og forbruger mere low key, bæredygtigt ♻️💚🌍

Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Godt håndværk med genbrugte materialer, sjæl og omtanke

Holder du af at omgive dig med ting, der emmer af sjæl og personlighed? Kan du lide tanken om at genbruge gamle materialer, der bærer mange lag af historier? Hvis ja, er du kommet til den rette 💚🌍

Godt håndværk med genbrugte materialer, sjæl og omtanke

Som navnet antyder, er min idé med værkstedet og virksomheden genarbejd at gentænke måden vi typisk arbejder, og genanvende materialer hvor det er muligt og giver mening: træarbejde og gentænkte, rå og autentiske løsninger til dig, der ikke er bange for at skille dig ud og drive en forandring.

På sitet her kan du se en del af de håndværksprojekter, jeg har lavet eller været involveret i. Er der noget, du er i tvivl om, eller vil du bare gerne have en snak om en konkret udfordring eller opgave er du mere end velkommen til at tage fat i mig.

Er du nysgerrig på mine malerier, kan du se min malerkunst på www.christianestrup.com, hvor du også kan følge mine blogindlæg, og blive klogere på hvem jeg ér.

Eller læs reportageportrættet skrevet af Lotte Kristiansen i 2023-udgaven af White Sands magasinet (fra side 6 og frem).

Og lige for god ordens skyld:

Bare fordi jeg arbejder i genbrugsmaterialer, er mine løsninger ikke nødvendigvis billige. Det, der er sparet på materialer, løber oftest på i arbejdstid. Forvent til gengæld at du får både autenticitet og personlighed for alle pengene ♻️🔥🛠️

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver træarbejde og malerkunst; begge dele i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.