Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image

Møbler til salg

De møbler jeg i øjeblikket har på salgslisten, udstillet i mit studio, eller lånt ud andetsteds. Jeg tilstræber at lave mine møbler med en råt, autentisk, og samtidig kunstnerisk udtryk. Der er tale om håndtilvirkede unika.

Sofabord af gamle lægter

Et lille sofabord, der måler 45 centimeter i højden og har en diameter på 76 centimeter. Bordpladen er lavet af rå, rustikke gamle konstruktionslægter; slebet minimalt, for at bevare mest mulig patina. Pladen er behandlet med bivoks.

DKK 3.600,-

Bænke af drivtømmer

Ligger som regel altid inde med mindre bænke lavet af forskellige rustikke brædder fundet ved havet, oftest monteret med lakerede stålben. Afhængig af træets beskaffenhed bliver det børstet, slebet, brændt, og voksbehandlet eller lakeret.

Fra DKK 2.500,-

Rundt spisebord af genbrugstræ

Et rundt spisebord med hexagonal kant, lavet af gamle taglægter og stolper fra naboens nedtagne tilbygning til redskabshuset, samt et par planker af det bolværkstræ jeg fik bjærget i vinteren 2022/2023. Bordet har en diameter på 156 cm, og er perfekt til 4, 5 eller 6 personer. Rå træ, behandlet med olie og bivoks.

DKK 13.500,- hos West Coast Collection