Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Værker af drivtømmer for Esmark Feriehusudlejning

9 forskellige dekorationer af og med drivtømmer, til personale- og gæstetoiletterne i Esmark Feriehusudlejnings administrative hovedkontor og sommerhusbureau på Kirkevej i Hvide Sande.

Værker af drivtømmer for Esmark Feriehusudlejning

Indretningsarkitekt Tina Switzer bad mig levere en række værker af drivtømmer til toiletterne hos Esmark Feriehusudlejning, da virksomheden i efteråret 2022 slog dørene op til sit nye domicil i Hvide Sande.

Har altid elsket de eroderede teksturer, og de forskellige udvaskede hvidgrå og rustne farvespil i det drivtømmer vi finder på strandene på vestkysten. Jeg har altid gået meget ved havet, og lejlighedsvis også taget enkelte spændende strandfund med hjem. Kommisionen hér blev imidlertid mine første egentlige værker skabt med drivtømmer.

Selvfølgelig var jeg nødt til også at give mit take på den klassiske maritime vægdekoration: et anker ⚓

Det var en fed opgave at løse, og forhåbentlig kan værkerne tilføre rummene noget råt og poleret; en fornemmelse af at vi faktisk ér på vestkysten.

Vægdekorationer og værker af drivtømmer er en fantastisk måde at tilføre lidt strand- og feriestemning til et rum.

Strandingsbræt med silhouetter af forskellige Tysk'havnsinspirerede hytter og redskabsskure.

Sig til hvis du kunne tænke dig et bud på noget tilsvarende, hvad enten det er til sommerhuset, stuen derhjemme, eller hvis du gerne vil forkæle dig selv med noget andet fedt i drivtømmer eller genbrugstræ ♻️🐚 Uanset hvad er jeg game.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.