Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Specialinteriør til kontorfællesskab på havnen

Skiltemaling, specialinteriør, træarbejde og logodesign for West Wind gruppens cozy kontorfællesskab i den tidligere fiskefabrik Thorfisk på Rødspættevej, et stenkast fra bølgerne ved sydmolen i Hvide Sande.

Specialinteriør til kontorfællesskab på havnen

Havde fornøjelsen af at arbejde på CoastWork projektet som hushåndværker i efteråret og vinteren 2021/2022. Jeg elsker visionerne for den tidligere fiskefabrik, hvor kontorfællesskabet blot er første skridt i udviklingen af det, der har potentiale til at blive et hotspot for en ny, ressourcestærk generation af surfere og tilflyttere i Hvide Sande. Fantastisk at se den begyndende transformation af Hvide Sande Havn, som uden tvivl for alvor kommer til at tage fart frem mod 2030.

Foruden det forefaldende renoveringsarbejde, tegnede jeg også stedets logo, ligesom jeg lavede dørgreb og iPad-holder i forskellige boardshapes, og malede og patinerede det gamle (men stadig alt for pæne og alt for blå) Thorfisk facadeskilt.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.