Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Navnebræt af bolværkstræ fra Tysk'havnen

Navnebræt med vejnavn og husnummer i genbrugt, oliebehandlet bolværkstræ, påmonteret et par dekorative champagne-fisk.

Navnebræt af bolværkstræ fra Tysk'havnen

Elsker de her opgaver, hvor kunden ønsker noget råt og autentisk . . .

Nøjagtig som du kan få printet dine digitale filer på folie, eller få folien skåret ud på maskine, kan du i dag bestille et cnc-fræset navnebræt. En fin løsning, der både er til at betale og kan leveres nærmest dag-til-dag. Sjæl og Autenticitet er så til gengæld ikke en del af pakken.

Foretrækker du at signalere noget lidt mere personligt, står det dig heldigvis frit for at vælge et skræddersyet, håndtilvirket alternativ.

Det behøver nemlig ikke altid være så kedeligt ens. Netop et sted som her, hvor de små fine feriehuse på den nybyggede del af Langsand (langs sand) i Hvide Sande ligger side om side, gør det mig glad når nogen tør skille sig ud.

Langsand-huset hér lejes ud på ugebasis via Esmark Feriehusudlejning.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.