Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Loungehjørne til surfcafé i Hvide Sande

Loungehjørne med 3 faste bænke separeret af 4 små sideborde, og en lævæg beklædt med brændte brædder på den stemningsfulde strandbars åbne terrasse i Hvide Sande.

Loungehjørne til surfcafé i Hvide Sande

Surfcafén rimer på såvel reggae rytmer, strandsand, som iskolde øl efter en lang dag i bølgerne. I 2o21 bad West Wind mig designe og bygge et nyt loungehjørne på det store terrassedæk: "Noget, der er fedt, råt og holdbart," lød briefet, "og meget gerne med noget brændt træ."

Loungehjørnet skulle selvfølgelig være komfortabelt, men samtidig også robust; imødekommende, men endelig heller ikke for pænt. Hellere cool.

Løsningen blev en væg, 3 bænke og 4 små sideborde bygget sammen til ét udendørsmøbel. Det hele bygget i standard reglar og terrassebrædder, hvoraf en del er blevet brændt, og sæder, ryglæn og bordplader står helt rå.

Sædet og ryglænet er vinklet henholdsvis 7 for 15 grader for maksimal siddekomfort,

Som altid, når noget er bygget til udendørsbrug på vestkysten, er der brugt rustfri, syrefaste skruer. En gedigen løsning, uanset om folk bare chiller, hygger, eller danser og hopper på borde og bænke.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.