Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Håndmalet pylon af genanvendte gulvbrædder

En knap 2 meter høj håndmalet pylon, tømret sammen af gamle gulvbrædder fra en sommerhusrenovering i Søndervig. Gulvbrædderne har spor af borebiller, såvel som flere lag lak, og jeg har forsøgt at bibeholde mest mulig karakter og patina.

Håndmalet pylon af genanvendte gulvbrædder

Jeg har længe haft ordentlig skiltning på to do-listen for mit værksted og studio, og i forbindelse med redesignet af genarbejd-logoet til sitet hér, gav det mening at bruge et par regnfulde septemberdage på endelig at få jobbet vinget af.

Gulvbrædderne hér, reddet af Hvide Sande Murerforretning fra en sommerhusrenovering i Søndervig var perfekte til formålet: tørre, fint lige, og med både borebilleangreb og adskillige lag af gammel lak har de det perfekte rå og upolerede look.

Om ikke andet blikfang. (Grunden til overhovedet at lave et skilt).

Hvad jeg i min begejstring så havde valgt at overse, var at et håndmalet, dobbeltsidet skilt af den her størrelse er en forholdsvis tidskrævende opgave.

Stolperne er brændt, for at modstå råd og svamp, og selve skiltet har fået adskillige gange skibslak.

Der er ligesom en grund til at traditionel skiltemaling ikke længere giver kommerciel mening.

Still. Det er en fed disciplin.

Og så slår det mig iøvrigt, at det helt store fordel ved at insistere på at gøre tingene på den allermest bøvlede facon, er at tilfredsstillelsen ved det udførte arbejde i sidste ende (altid!) er tilsvarende høj.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.