Verden forandrer sig . . .

Uanset hvad, har vi brug for at komme op med nye modeller for hvordan vi producerer og forbruger vores ting, og at få øjnene op for at vi mennesker blot er én lille del af det store kredsløb 💚🌍

Subscribe Genarbejd cover image Genarbejd cover image
Christian Estrup profile image Christian Estrup

Håndmalede navnetræk på træfacade

"Vi vil gerne holde det enkelt, så det ikke ligner et tivoli," skrev Karen og Karsten, da de i forbindelse med en komplet renovering og nyindretning af deres iscafé og burgerbar i Hvide Sande bad mig give et bud på et nyt logo.

Håndmalede navnetræk på træfacade

For at holde det så stilrent som muligt, endte jeg med simpelthen at integrere en softice som bogstavet A i ISCAFEEN; et A der også i sig selv kan fungere som en genkendelig avatar.

Efter at have fået logodesignet på plads, fik jeg til opgave at male det op flere steder på facaden, der er beklædt med lodrette profiler af thermotræ; en minimalistisk, og ganske elegant form for facadeskiltning.

Softice-avataren, håndmalet på østfacadens thermotræ.

Det var sjovt at håndmale logoerne midt på Hvide Sandes måske mest travle handelsgade, hvor folk kunne følge med i arbejdet og mange stoppede op for at kigge, stille spørgsmål, og tage billeder.

Et logo højt på nordgavlen, der matcher stilen og materialevalget i renoveringen af det tidligere maskinværksted .

Ejendommen husede tilbage i mine drengedage et maskinværksted, men fremstår i dag gennemrenoveret. Min umiddelbare vurdering er at navnetrækkene vil kunne stå mellem 3 og 5 år, før de vil trænge til en lille opfriskning.

Christian Estrup profile image Christian Estrup
Jeg laver interiør, møbler og kunst i en rå og autentisk stil; gerne i genbrugsmaterialer, og med bæredygtighed tænkt ind i alle processer 💚🌍 Bor og arbejder på Tysk'havnen i Hvide Sande.