Portefølje

Et lille udvalg af mit kreative arbejde, lavet i forskellige sammenhænge
Webdesign
Website for JP-sound

Simpelt one page website for JP-sound i Hvide Sande, der fortæller historien om en lille dedikeret, selvstændig virksomhed, der leverer og servicerer alle typer lyd- og billedanlæg på Vestkysten.

JP-sound
Webdesign
Website for Iversen Advokatfirma

One page website for advokat Jørgen Iversen. Et curriculum vitae, en velfungerende kontaktformular, og nichts weiter. Også på internettet er less som oftest more.

Iversen Advokatfirma
Interiør
Interiør til kunstnerhuset skaber.ART

Vinter- og forårsprojektet 2020, har været det nye atelier og kunstnerhus på Tyskerhavnen i Hvide Sande, med masser af specialdesignede løsninger, og interiør af genanvendt træ. De indvendige døre og teknikskabet er bygget af genarbejdede pallerammer, og vinduernes bundstykker er lavet i massiv eg.

skaber.ART
Kunst
Anker af gamle paunebrædder

Egentlig var det bare tanken at lave en simpel skabelon, dyblet sammen af det forhåndenværende materiale: gamle, afskallede paunebrædder. Ér altså noget over den slags genarbejdet træ, der i det her konkrete tilfælde har fået sin mangeårige patina ombord på en vaskeægte Hvide Sande-kutter 🛠️♻️🔥

Interiør
Bordplader til Lille K

Rå bordplader, tømret sammen af genbrugstræ til Lille K, hvor Louise og Michael Grantland har skabt en vestjysk pendant til den klassiske, spanske tapasbar, med et køkken funderet på gode, lokale råvarer.

Lille K by Grantland
Webdesign
Website for Klittens Møbler & Tæpper

Klittens Møbler & Tæpper er leveringsdygtig i alt fra komplet sommerhusindretning, til danske designklassikere og hårdføre gulve ombord på nybyggede fiskefartøjer. Websitet afspejler den mangfoldighed, og giver mulighed for at vise detaljerne i de enkelte opgaver.

Klittens Møbler & Tæpper
Interiør
Langbord og bænk af genbrugstræ

Naboen havde savet pladen til et gammelt festbord i stykker, og smidt stumperne udenfor sit redskabsskur. Hvor nogle ser skrald, ser vi andre imidlertid guld. Et par dages arbejde senere, genopstod langbordet i ny gedigen skikkelse—og det har i dag fået selskab af en matchende bænk 🛠️♻️