Portefølje

Et lille udvalg af mit kreative arbejde, lavet i forskellige sammenhænge
Eksteriør
Shou sugi ban på kunstnerhuset skaber.ART (2020)

Såvel tag- som facadebrædderne er dansk douglasgran, brændt efter den urgamle japanske shou sugi ban teknik. Har siden jeg første gang så en forkullet træfacade (på en pavillion i Budapest) drømt om en dag at bygge et Tyskerhavnshus med samme udtryk 🛠️♻️🔥

> skaber.ART
Interiør
Interiør til kunstnerhuset skaber.ART (2020)

Vinter- og forårsprojektet 2020, har været det nye atelier og kunstnerhus på Tyskerhavnen i Hvide Sande, med masser af specialdesignede løsninger, og interiør af genanvendt træ. De indvendige døre og teknikskabet er bygget af genarbejdede pallerammer, og vinduernes bundstykker er lavet i massiv eg.

skaber.ART
Webdesign
Website for Iversen Advokatfirma (2020)

One page website for advokat Jørgen Iversen. Et curriculum vitae, en velfungerende kontaktformular, og nichts weiter. Også på internettet er less som oftest more.

Iversen Advokatfirma
Interiør
Vægholder til kogebøger (2019)

Vi har vel cirka lige så mange kogebøger liggende hjemme i privaten som en typisk dansk provinsboghandler. Da en af kammeraterne en dag var så venlig at kigge forbi med planken hér, var det pludselig oplagt at have et udvalg hængende fremme på væggen.

Interiør
Bordplader til Lille K (2019)

Rå bordplader, tømret sammen af genbrugstræ til Lille K, hvor Louise og Michael Grantland har skabt en vestjysk pendant til den klassiske, spanske tapasbar, med et køkken funderet på gode, lokale råvarer.

Lille K by Grantland
Webdesign
Website for Klittens Møbler & Tæpper (2019)

Klittens Møbler & Tæpper er leveringsdygtig i alt fra komplet sommerhusindretning, til danske designklassikere og hårdføre gulve ombord på nybyggede fiskefartøjer. Websitet afspejler den mangfoldighed, og giver mulighed for at vise detaljerne i de enkelte opgaver.

Klittens Møbler & Tæpper
Interiør
Langbord og bænk til privaten (2016- 2019)

En dag vores kære nabo (og Mettes onkel) havde ryddet op i sit redskabshus, lå der pludselig et par gamle, gennemsavede bordplader udenfor. Dem kunne vi selvfølgelig ikke nænne at lade ham køre på genbrugspladsen. 3 år senere fik bordet en matchende bænk, bygget af gamle pallerammer.