Portefølje

Et udvalg af mit kreative arbejde, der kan give dig en idé om hvem jeg er og hvad jeg kan
Møbeldesign
Opbrug: Barstole af resttræ (2021)

Altid træls at aflevere sine gamle stumper på genbrugspladsen; ikke mindst når der er tale om materialer der i bund og grund er værdifulde, og med lidt arbejde fint kan anvendes igen i andre og nye sammenhænge. Her har jeg høvlet og flækket en række kasserede egestolper fra et nedrivningsjob, og fræset matchende sæder i lamineret finérafskær.

Udendørsmøbel
Loungehjørne til Surfcafeen i Hvide Sande (2021)

Surfcafeen rimer på både reggaerytmer, sandstrand, og iskolde øl efter dagens surfsession. Loungehjørnet skulle være behageligt, men samtidig robust; indbydende, men samtidig ikke alt for pænt; kinda cool. Løsningen blev en læmur, 3 bænke, og 4 små sideborde bygget sammen til ét møbel. Terrassebrædderne står brændte, henholdsvis rå.

Surfcafeen
Logodesign og facadeudsmykning
Navnetræk på træfacade i Hvide Sande (2021)

"Vi vil gerne holde det lidt stilrent, så det ikke ligner et Tivoli," skrev Karen og Karsten, da de i forbindelse med en totalrenovering af Iscafeen i Hvide Sande, bad om et udkast til et nyt logo. Opgaven blev løst ved at integrere en softice som et bogstav; et A, der samtidig kan fungere som et genkendeligt logo i sig selv.

Iscafeen
Interiørdesign
Nyindretning af fiskebuffet og spisested (2021)

Hvide Sande Røgeri valgte at udnytte corona-nedlukningen de første måneder af 2021 til at rykke rundt på fiskebuffeten, og jeg fik i den forbindelse lov til at boltre mig, med masser af slidte, kutterblå brædder, og store sort/hvide fotostater.

Artwork
Malerier: Flader og Felt (2021)

Kan næsten ikke få det råt nok, og bliver aldrig træt af at arbejde mig ned gennem lagene. Oplever i virkeligheden mere maleriet som en proces der skal afdække, og nå ind til noget der allerede ér (og ikke kan være anderledes), end et arbejde der lægger på og lægger til.

Facadeudsmykning
Forvandling af kedelhal (2020/2021)

Hvide Sande Fjernvarme vandt prisen som årets fjernvarmeværk i 2020, på baggrund af en forbilledlig grøn omstilling 💚🌍 Den nye udsmykning af kedelhallen fortæller historien om netop sol og vind, eller, som vi har valgt at skrive på den vestvendte del af facaden: bæredygtige løsninger og grøn energi.

Artwork
Maleri: Blind høne (2021)

Altid elsket den rene, enkle minimalisme. Alligevel ender mine billeder typisk i et råt, beskidt kaos, med masser af modstridende strukturer og underliggende lag 💥 Pludselig er den der så alligevel, balancen. Pludselig resonerer det hele, og føles . . . rigtigt.

Artwork
Fri ånd / Fri leg / Fri tid ☘️ (2021)

3 malerier, jeg vel i virkeligheden bedst kan beskrive som en reminder til mig selv: Nøjagtig som med iltmasken i flyet, er det nødvendigt at prioritere sig selv og sit eget velbefindende, før man kan være noget- og gøre gavn for andre.

Webdesign, branding og visuel identitet
Website for Kabelpark (2007 - 2021)

Logoer og 3-sproget website for Danmarks første kabeldrevne wakeboard- og vandskibane i Hvide Sande, med priser, åbningstider, webcams der streamer live via YouTube, bookingformularer, og meget, meget andet.

Kabelpark
Interiør
Interiør til kunstnerhuset skaber.ART (2020)

Vinter- og forårsprojektet 2020 var et atelier og kunstnerhus på Tyskerhavnen i Hvide Sande, med masser af specialdesignede løsninger, og interiør af genanvendt træ. De indvendige døre og teknikskabet er bygget af genarbejdede pallerammer, og vinduernes bundstykker, trappetrin m.v. er lavet i massiv eg.

skaber.ART
Eksteriør
Shou sugi ban på kunstnerhuset skaber.ART (2020)

Har siden jeg første gang så en forkullet træfacade (på en pavillion i Budapest) drømt om en dag at bygge et Tyskerhavnshus med samme udtryk 🛠️♻️🔥 Såvel tag- som facadebrædderne er dansk douglasgran, brændt i en afart af den urgamle japanske shou sugi ban teknik.

> skaber.ART
Webdesign og visuel identitet
Website for Iversen Advokatfirma (2020)

Logo og one page website for advokat Jørgen Iversen. Et curriculum vitae, en velfungerende kontaktformular, og nichts weiter. Også på internettet er less som oftest more.

Iversen Advokatfirma
Branding og visuel identitet
Logo for Hvide Sande Fjernvarme (2019)

Med 3 vindmøller, solvarmeanlæg, og ikke mindst en gigantisk varmepumpe, er vores lokale fjernvarmeforsyning stort set fri af fossile brændsler. Det nye logo afspejler en virksomhed der er på forkant med den grønne omstilling, og excellerer i fremtidssikre, bæredygtige løsninger.

Hvide Sande Fjernvarme
Interiør
Bordplader til Lille K (2019)

Rå bordplader, tømret sammen af genbrugstræ til Lille K, hvor Louise og Michael Grantland har skabt en vestjysk pendant til den klassiske, spanske tapasbar, med et køkken funderet på gode, lokale råvarer.

Lille K by Grantland
Webdesign
Website for Klittens Møbler & Tæpper (2019 - 2021)

Klittens Møbler & Tæpper er leveringsdygtig i alt fra komplet sommerhusindretning, til danske designklassikere og hårdføre gulve ombord på nybyggede fiskefartøjer. Websitet afspejler den mangfoldighed, og giver mulighed for at vise detaljerne i de enkelte opgaver.

Klittens Møbler & Tæpper
Visuel identitet
Navn, logo & tagline til WATERZ (2010 - 2015)

Hvide Sande ligger midt mellem Vesterhavets brænding og fjordens flade, begyndervenlige vand. Som navnet siger, er skandinaviens største vandsportsfestival tænkt som en showcase for netop vandene omkring Hvide Sande, hvor der uanset vejr og vind altid kan sejles, surfes, kites, vindsurfes og wakeboardes.

WATERZ Nature's Playground